PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Spridning av Prism: Ljusets spektrum låsa upp.

Dispersion är fenomenet där vitt ljus separeras i sina komponentfärger när det passerar genom ett materialmedium. Det spridande prismet utnyttjar detta fenomen och använder brytningsprincipen för att dela ljuset i sina distinkta våglängder, avslöjar det vackra spektrum av färger som kommer från en till synes färglös källa.

2023-07-17 visa mer

Den mångsidiga och kraftfulla 650nm handstycken

Handstycket 650nm är en banbrytande enhet som erbjuder en rad fördelar och tillämpningar inom olika områden. Detta innovativa verktyg utnyttjar kraften från 650nm våglängdsljus för att ge effektiva och målinriktade behandlingar.

2023-07-10 visa mer

2023-07-04 visa mer

2023-06-21 visa mer

Kina Fractional handstycken är specialiserade verktyg som används i kosmetisk dermatologi och plastikkirurgi. Dessa anordningar används för att återkomma till huden, reducera tecken på åldrande, och behandla en rad hud sjukdomar. I den här artikeln kommer vi att undersöka konceptet Kina fraktionerade handstycken och hur de arbetar för att uppnå önskade resultat.

2023-06-02 visa mer

Vad är ett bråkstycke?

Fractional handstycke, även känd som fraktionerad laser, är en populär medicinsk utrustning som används vid dermatologi och kosmetisk kirurgi. Denna teknologi har revolutionerat hudens område. som ger ett minimalt invasivt alternativ till traditionella kirurgiska ingrepp.

2023-05-24 visa mer

TFP Polarizer tillämpningar

TFP polarisator är en mångsidig optisk komponent som hittar tillämpning inom olika områden såsom telekommunikation, Biomedicinsk avbildning och analysinstrument.

2023-05-12 visa mer

Rollen av rabatt penta prism

Diskonteringspenta prisma är en reflekterande enhet som används för att inrama SLR-kameran. Dess funktion är att korrigera upp och ner bilden på fokuseringsskärmen, så att bilden sett i inramningen är exakt samma som scenen direkt sett, så att operatören kan ramar och fokusera korrekt. När slutaren öppnas vänds spegeln upp för att släppa ut ljusvägen, och rabattpenta prisma är ogenomskinlig.

2022-07-28 visa mer

visa mer