Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Prizmi i shpërndarë: Zhbllokimi i spektrit të dritës

Shpërndarja është dukuri ku drita e bardhë ndahet në ngjyrat e tij të përbërës, ndërsa kalon përmes një medium material. Prizma e shpërndarë e shfrytëzon këtë fenomen dhe përdor parimin e refraksion për të ndarë dritën në gjatësitë e veta të veçanta të valës, Zbulon spektrin e bukur të ngjyrave që del nga një burim që duket pa ngjyrë.

2023-07-17 Shih më shumë

Pjesa e madhe dhe e fuqishme e 650 nm

Pjesa 650 nm është një pajisje që ofron një sërë përfitimesh dhe aplikimesh në fusha të ndryshme. Kjo mjet novative shfrytëzon fuqinë e dritës së valës 650 nm për të ofruar trajtime efektive dhe të shënjestruar.

2023-07-10 Shih më shumë

2023-07-04 Shih më shumë

2023-06-21 Shih më shumë

2023-06-02 Shih më shumë

Ç'është një dorëza frakcionale

Pjesa e fraksioneve, e njohur edhe si lazer fraksione, është një pajisje mjekësore e përdorur në dermatologji dhe kirurgjinë kozmetike. Kjo teknologji ka revolucionuar fushën e rifrenimit dhe rishikimit të lëkurës, ofron një alternativë minimalisht invasive ndaj procedurave tradicionale kirurgjike.

2023-05-24 Shih më shumë

Aplikimet e Polarizerit të TFP

Polirizu i TFP është një përbërës optike shumë i madh që gjen aplikim në fusha të ndryshme si telekomunikacionet, Imagjim biomedik, dhe instrumenti analitik.

2023-05-12 Shih më shumë

Roli i prismit penta i zvogëluar

Zbrit penta prism është një pajisje reflektive e përdorur për kornizimin e kamerës SLR. Funksioni i saj është për të korrigjuar imazhin në ekranin e fokusuar, Kështu që imazhi i parë në kornizë është pikërisht i njëjtë me skenën e parë drejtpërdrejt, në mënyrë që operatori mund të formohet dhe fokusohet siç duhet. Kur mbyllja hapet, pasqyra shndërrohet për të lënë rrugën e dritës dhe prisma e rraskapitur penta është e opakit.

2022-07-28 Shih më shumë

Shih më shumë