PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Dispersarea Prismului: deblocarea spectrului luminii

Dispersia este fenomenul în care lumina albă este separată în culorile componente, în timp ce trece printr-un mediu material. Prisma dispersantă exploatează acest fenomen şi utilizează principiul refracţiei pentru a împărţi lumina în lungimile sale de undă distincte, dezvăluind spectrul frumos de culori care ies dintr-o sursă aparent incoloră.

2023-07-17 Vezi mai mult

Piesa de mână Versatilă şi puternică 650nm

Piesa de 650nm este un dispozitiv de ultimă oră care oferă o gamă de beneficii și aplicații în diferite domenii. Această unealtă inovatoare exploatează puterea luminii lungimi de undă 650nm pentru a oferi tratamente eficiente și direcționate.

2023-07-10 Vezi mai mult

2023-07-04 Vezi mai mult

2023-06-21 Vezi mai mult

2023-06-02 Vezi mai mult

Ce este o piesă fracţională

Piesa fracțională, cunoscută și sub numele de laser fracțional, este un dispozitiv medical popular utilizat în dermatologie și chirurgie cosmetică. Această tehnologie a revoluţionat câmpul de refacere a pielii şi întinerire, oferind o alternativă minim invazivă la procedurile chirurgicale tradiţionale.

2023-05-24 Vezi mai mult

Aplicații de Polarizer TFP

TFP polarizator este o componentă optică versatilă care găsește aplicație în diferite domenii, cum ar fi telecomunicații, Imagistica biomedicală și instrumentele analitice.

2023-05-12 Vezi mai mult

Rolul de reducere penta prism

Prim penta discount este un dispozitiv de reflexie folosit pentru încadrarea camerei SLR. Funcția sa este de a corecta imaginea cu susul în jos pe ecranul focus, astfel încât imaginea văzută în cadrul este exact aceeași cu scena văzută direct, astfel încât operatorul să poată încadra și să se concentreze corect. Atunci când obloanele este deschis, oglinda este întocmită pentru a elibera calea luminii, iar prisma penta discount este opac.

2022-07-28 Vezi mai mult

Vezi mai mult