OM

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Prismen sprer seg: Lås opp lysspektretet

Dispersjon er et fenomen der det hvite lyset blir delt inn i fargene av bestanddelen når det passerer gjennom et materiell medium. Den spredende prismen utnytter dette fenomenet og bruker brytningsprinsippet for å dele lys i sine forskjellige bølgelengder. å avdekke det vakre spektret av farger som kommer fra en tilsynelatende fargeløs kilde.

2023-07-17 se mer

Den alsidige og kraftige 650 nm handstykken

650nm håndstykket er en banebrytare som tilbyr en rekke fordeler og applikasjoner på ulike områder. Dette innovative verktøyet utnytter kraften til 650nm bølgelengde lys for å gi effektive og målrettede behandlinger.

2023-07-10 se mer

2023-07-04 se mer

2023-06-21 se mer

Fraksjonelle håndstykker i Kina er spesialiserte verktøy som brukes i kosmetisk dermatologi og plastikkirurgi. Disse innretningene brukes til å dukke huden opp igjen, redusere tegn på aldring og behandle en rekke hudforstyrrelser. I denne artikkelen vil vi undersøke konceptet Kina fraksjonelle håndstykker og hvordan de arbeider for å oppnå ønskede resultater.

2023-06-02 se mer

Kva er et bråkstykket

Fraksjonell håndstykke, også kjent som fraksjonal laser, er et populært medisinsk utstyr som brukes i dermatologi og kosmetisk kirurgi. Denne teknologien har revolusjonert hudfeltet. som gir et minimalt invasivt alternativ til tradisjonelle kirurgiske inngrep.

2023-05-24 se mer

Program for TFP PolarizerName

TFP polarisator er en alsidig optisk komponent som finner anvendelse på forskjellige områder som telekommunikasjon, biomedisinsk bildebilde og analytiske instrumenter.

2023-05-12 se mer

Rollen av pentaprism

Pentaprisme-penta er en reflekterende enhet som brukes til innramning av SLR-kameraet. Dens funksjon er å korrigere opp-ned-bildet på fokuseringsskjermen, slik at biletet som er sett i rammen, er nøyaktig det samme som scenen direkte sett, slik at operatøren kan ramme og fokusere riktig. Når lukkeren åpnes, skrues speilet opp for å slippe ut lysbanen, og pentaprismeen er ugjennomsiktig.

2022-07-28 se mer

se mer