PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Prisma verspreiden: het spectrum van licht ontgrendelen

Dispersie is het fenomeen waarbij wit licht wordt gescheiden in zijn samenstellende kleuren wanneer het door een materieel medium gaat. Het verspreidende prisma herstelt dit fenomeen en gebruikt het principe van breking om licht in zijn verschillende golflengten te splitsen, waardoor het prachtige spectrum van kleuren wordt onthuld dat uit een schijnbaar kleurloze bron komt.

2023-07-17 Bekijk meer

Het veelzijdige en krachtige 650nm handstuk

Het 650nm-handstuk is een geavanceerd apparaat dat een scala aan voordelen en toepassingen op verschillende gebieden biedt. Deze innovatieve tool benut de kracht van 650nm golflengtelicht om effectieve en gerichte behandelingen te bieden.

2023-07-10 Bekijk meer

Ontgrendel lasertechnologievooruitgang met DKDP Pockels Cell

De DKDP Pockels Cell is een elektro-optisch apparaat dat het elektro-optische effect van DKDP-kristallen gebruikt om de polarisatietoestand van laserstralen die erdoorheen gaan te manipuleren. Het bestaat uit een DKDP-kristal tussen twee elektroden, waardoor een aangelegd elektrisch veld de brekingsindex van het kristal moduleert, waardoor de polarisatie van de laserstraal verandert.

2023-07-04 Bekijk meer

China DKDP Pockels Cell: de sleutel tot lasermodulatie met hoge snelheid

China DKDP Pockels Cell is een cruciale component die wordt gebruikt bij de manipulatie van laserstralen. Dit apparaat is essentieel in snelle schakeltoepassingen die een snelle en nauwkeurige modulatie van laserlicht vereisen. In dit artikel zullen we onderzoeken wat China DKDP Pockels Cell is, hoe het werkt en zijn toepassingen in lasertechnologie.

2023-06-21 Bekijk meer

Inzicht in China fractionele handstukken voor het opnieuw opduiken van de huid

China Fractionele handstukken zijn gespecialiseerde gereedschappen die worden gebruikt in cosmetische dermatologie en plastische chirurgie. Deze apparaten worden gebruikt om de huid weer op te duiken, tekenen van veroudering te verminderen en een reeks huidaandoeningen te behandelen. In dit artikel zullen we het concept van China fractionele handstukken onderzoeken en hoe ze werken om de gewenste resultaten te bereiken.

2023-06-02 Bekijk meer

Wat is een fractioneel handstuk

Fractioneel handstuk, ook bekend als fractionele laser, is een populair medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt in dermatologie en cosmetische chirurgie. Deze technologie heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van huidvernieuwing en verjonging en biedt een minimaal invasief alternatief voor traditionele chirurgische procedures.

2023-05-24 Bekijk meer

Toepassingen van TFP-polarisator

TFP-polarisator is een veelzijdige optische component die toepassing vindt op verschillende gebieden, zoals telecommunicatie, biomedische beeldvorming en analytische instrumentatie.

2023-05-12 Bekijk meer

De rol van korting penta prisma

Het penta-prisma met korting is een reflecterend apparaat dat wordt gebruikt voor het inlijsten van de spiegelreflexcamera. Zijn functie is om het omgekeerde beeld op het scherpstelscherm te corrigeren, zodat het beeld dat in de framing te zien is precies hetzelfde is als de scène direct gezien, zodat de operator correct kan inlijsten en scherpstellen. Wanneer de sluiter wordt geopend, wordt de spiegel omhoog gedraaid om het lichtpad te laten ontsnappen en is het penta-prisma met korting ondoorzichtig.

2022-07-28 Bekijk meer

Bekijk meer