TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Diszpergáló prizma: a fény spektrumának feloldása

A diszperzió az a jelenség, amikor a fehér fényt egy anyagi közegen áthaladva a komponenseire választják szét. A diszpergáló prizma kifejleszti ezt a jelenséget, és a fénytörés elvét használja fel, hogy a fényt különálló hullámhosszaira hasítsa, felfedve a látszólag színtelen forrásból felbukkanó szép színspektrumot.

2023-07-17 mutass többet

A sokoldalú és erős 650nm-es kézikönyv

A 650nm-es kézikönyv egy élvonalbeli eszköz, amely számos előnyt és alkalmazást kínál különböző területeken. Ez az innovatív eszköz a 650nm-es hullámhosszú fény erejét hasznosítja, hogy hatékony és célzott kezeléseket nyújtson.

2023-07-10 mutass többet

A dkdp pockels cella egy elektro-optikai eszköz, amely a dkdp kristályok elektro-optikai hatását használja fel a rajta áthaladó lézernyalábok polarizációs állapotának manipulálására. Két elektróda közötti dkdp-kristályból áll, amelyen keresztül egy alkalmazott elektromos tér modulálja a kristály törésmutatóját, megváltoztatva a lézersugár polarizációját.

2023-07-04 mutass többet

2023-06-21 mutass többet

2023-06-02 mutass többet

Mi a töredékes kézikönyv

A frakcionális kézikönyv, más néven frakcionális lézer, egy népszerű orvosi eszköz, amelyet a bőrgyógyászatban és a kozmetikai sebészetben használnak. Ez a technológia forradalmasította a bőrújulás és a fiatalítás területét, minimálisan invazív alternatívát nyújtva a hagyományos sebészeti beavatkozásoknak.

2023-05-24 mutass többet

A tfp polarizátor alkalmazásai

A tfp polarizer egy sokoldalú optikai komponens, amely különböző területeken talál alkalmazást, mint a távközlés, a biomedicinális képalkotás és az analitikus műszerek.

2023-05-12 mutass többet

A diszkont penta prizma szerepe

A diszkont penta prizma egy fényvisszaverő eszköz, amelyet a tükörreflexes kamera keretezésére használnak. Feladata, hogy a fókuszáló képernyőn a fejjel lefelé lévő képet korrigálja, így a keretben látható kép pontosan megegyezik a közvetlenül látható jelenettel, annak érdekében, hogy az üzemeltető helyesen keretezze és összpontosítson. Amikor a redőnyt kinyitják, a tükör felfelé fordul, hogy kiengedje a fényutat, és a diszkont penta prizma átlátszatlan.

2022-07-28 mutass többet

mutass többet