O NAMA

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Raspršenje prizme: Otključavanje spektra svjetlosti.

Raspršenje je fenomen u kojem je bijelo svjetlo razdvojeno u svoje komponente, dok prolazi kroz materijalni medij. Raspršena prizma iskorištava ovaj fenomen i iskorištava princip refrakcije kako bi podjelio svjetlost na svoje različite valne duljine, Otkrivajuæi prekrasan spektar boja koje izlaze iz naizgled bezbojnog izvora.

2023-07-17 vidi više

Svestran i moćan 650nm ručnik

Ručni komad 650nm je vrhunski uređaj koji nudi niz pogodnosti i aplikacija u različitim područjima. Ovaj inovativni alat iskorištava snagu valne duljine 650nm kako bi se osigurala učinkovita i ciljana tretmana.

2023-07-10 vidi više

Otključavanje Laserskih tehnologija DKDP Pockels ćelije

DKDP Pockels ćelija je elektro-optički uređaj koji koristi elektro-optični učinak DKDP kristala za manipuliranje pola. Stanje laserskih zraka koji prolaze kroz njega. Sastoji se od DKDP kristala između dvije elektrode, Primjenjivo električno polje modulira refrakcijski indeks kristala, mijenjajući polarizaciju laserskog zraka.

2023-07-04 vidi više

Kina DKDP Pockels ćelija: Ključ za visoke brzine laserske modulacije

Kina DKDP Pockels Cell je kritična komponenta koja se koristi u manipulaciji laserskih zraka. Ovaj uređaj je neophodan u aplikacijama za prekidanje velike brzine koje zahtijevaju brzu i preciznu modulaciju laserske svjetlosti. U ovom članku istražit ćemo što je Kina DKDP Pockels Cell, kako funkcionira, i njegove primjene u laserskoj tehnologiji.

2023-06-21 vidi više

Razumijevanje Kina Frakcijalni rukomordi za koža ponovo oživljavanje

Kina Fractional rukomorije su specijalizirani alati koji se koriste u kozmetičkoj dermatologiji i plastične kirurgije. Ovi uređaji se koriste za ponovno pojavljivanje kože, smanjivanje znakova starenja, i liječenje niz uvjeta kože. U ovom članku, mi ćemo istražiti koncept Kineske frakcionih ručnika i kako oni rade na postizanju željenih rezultata.

2023-06-02 vidi više

Što je razlomakni ručnik

Frakcijalni ručnik, poznat i kao frakcijalni laser, je popularan medicinski uređaj koji se koristi u dermatologiji i kozmetičkoj kirurgiji. Ova tehnologija je revolucionirala polje kože i pomlađivanja, pruža minimalno invazivnu alternativu tradicionalnim kirurškim zahvatima.

2023-05-24 vidi više

Aplikacije TFP Polarizera

TFP polarizer je svestrana optička komponenta koja pronalazi primjenu u različitim područjima poput telekomunikacije biomedicinska slika i analitička instrumenta.

2023-05-12 vidi više

Uloga popust penta prizma

Popust penta prizma je reflektivni uređaj koji se koristi za uređivanje SLR kamere. Njegova funkcija je da ispravi naopaèku sliku na fokusirajuæem ekranu, tako da je slika vidljiva u okviru potpuno ista kao i scena direktno vidljiva, tako da operator može ispravno uokviriti i fokusirati. Kada se otvori zatvor, ogledalo se okrene kako bi se oslobodila staza svjetla, a popust penta prizma je neprozirna.

2022-07-28 vidi više

vidi više