TIETOJA

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Prismin hajoaminen: Valon spektrin avaaminen

Dispersio on ilmiö, jossa valkoinen valo erotetaan osan väreihin, kun se kulkee materiaalivälineen läpi. Levittävä prisma valjastaa tämän ilmiön ja hyödyntää taittuman periaatetta jakaakseen valon erillisiin aallonpituuksiin. Paljastaa kauniita värejä, jotka tulevat näennäisesti värittömästä lähteestä.

2023-07-17 Katso lisää

Monipuolinen ja tehokas 650nm käsityö

650nm käsityöläinen on huipputason laite, joka tarjoaa useita etuja ja sovelluksia eri aloilla. Tämä innovatiivinen työkalu valjastaa 650nm:n aallonpituusvalon tehon tarjoamaan tehokkaita ja kohdennettuja hoitoja.

2023-07-10 Katso lisää

2023-07-04 Katso lisää

2023-06-21 Katso lisää

Kiinan fractional käsialat Näitä laitteita käytetään uudelleen ilmaantua iho, vähentää merkkejä ikääntymisestä, ja hoitaa erilaisia ihosairauksia. Tässä artikkelissa tutkimme Kiinan jakeelliset käsipaikat ja miten ne toimivat saavuttaakseen toivottuja tuloksia.

2023-06-02 Katso lisää

Mikä on murtokäyttö

Fractional käsiala, joka tunnetaan myös fractional laser, on suosittu lääketieteellinen laite, jota käytetään dermatologiassa ja kosmeettisessa leikkauksessa. Tämä teknologia on mullistanut ihon uudestaan ja nuorentamisen. tarjoamalla minimaalisesti invasiivinen vaihtoehto perinteisille kirurgisille toimenpiteille.

2023-05-24 Katso lisää

TFP Polarizerin sovellukset

TFP polarizer on monipuolinen optinen komponentti, joka löytää sovelluksen eri aloilla, kuten televiestintä, biolääketieteellinen kuvantaminen ja analyyttiset instrumentit.

2023-05-12 Katso lisää

Rooli alennus penta prism

Alennus pentaprisma on heijastava laite, jota käytetään kehystämään SLR kamera. Sen tehtävänä on korjata ylösalaisin kuvan fokusoivassa näytössä, niin, että kuva näkyy kehys on täsmälleen sama kuin kohtaus suoraan nähty, niin että operaattori voi oikein kehystää ja keskittyä. Kun suljin avataan, peili kääntyy ylös päästämään valon polun, ja alennus penta prisma on läpinäkymätön.

2022-07-28 Katso lisää

Katso lisää