Πληροφορίες για τη

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Διάχυση Πρισμού: Ξεκλείδωμα του Φάσματος του Φωτός

Η διασπορά είναι το φαινόμενο όπου το λευκό φως διαχωρίζεται στα χρώματα των συστατικών του καθώς περνά μέσα από ένα υλικό μέσο. Το διασκορπισμένο πρίσμα αξιοποιεί αυτό το φαινόμενο και χρησιμοποιεί την αρχή της διάθλασης για να διαχωρίσει το φως στα ξεχωριστά μήκη κύματος του, αποκαλύπτοντας το όμορφο φάσμα των χρωμάτων που προκύπτουν από μια φαινομενικά άχρωμη πηγή.


Το ευέλικτο και ισχυρό 650nm χειροποίητο

Το 650nm χειροποίητο είναι μια συσκευή αιχμής που προσφέρει μια σειρά από οφέλη και εφαρμογές σε διάφορους τομείς. Αυτό το καινοτόμο εργαλείο αξιοποιεί τη δύναμη του φωτός μήκους κύματος 650nm για να παρέχει αποτελεσματικές και στοχευμένες θεραπείες.


Τι είναι ένα κλασματικό κομμάτι;

Κλασματικό κομμάτι, επίσης γνωστό ως κλασματικό laser, είναι μια δημοφιλή ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται στη δερματολογία και την καλλυντική χειρουργική. Αυτή η τεχνολογία έχει ξεπεράσει την επανάσταση του δέρματος και της αναζωογόνησης, παρέχοντας μια ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές χειρουργικές επεμβάσεις.


Εφαρμογές TFP Polarizers

TFP πολωτικό είναι ένα ευέλικτο οπτικό συστατικό που βρίσκει εφαρμογή σε διάφορους τομείς όπως οι τηλεπικοινωνίες, βιοϊατρική απεικόνιση και αναλυτικά όργανα.


Ο ρόλος της έκπτωσης penta prism

Το έκπτωση penta prism είναι μια αντανακλαστική συσκευή που χρησιμοποιείται για το πλαίσιο της κάμερας SLR. Η λειτουργία του είναι να διορθώσει την ανάποδα εικόνα στην εστίαση οθόνη, έτσι ώστε η εικόνα που εμφανίζεται στο πλαίσιο είναι ακριβώς η ίδια με τη σκηνή άμεσα εμφανώς, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί σωστά να πλαισιώνει και να εστιάσει. Όταν ανοίγει το παντελόνι, ο καθρέφτης γυρίζει για να βγάλει το μονοπάτι του φωτός, και το έκπτωση penta prism είναι αδιαφανές.


Δείτε περισσότερα